Autóépítés

Reviczki Róbert alias Car Mandiner

Az igényes ember nem jár Suzuki-val

2018. január 04. 19:55 - Car Mandiner

Egy levél fentről:

Az elmúlt év  végén olvastam ezt a remek mondatot: "Aki igényes, az éppen úgy nem jár Suzuki-val, mint ahogy nem iszik Tesco kólát."

0018.JPGAki egyetért ezzel, az bizonyára osztja ezt a véleményt, de én még további kritériumok alapján fokoznám az igényességet.

Először is, nem elég az, hogy nem járunk Suzuki-val, de utána sem megyünk! Amennyiben feltűnik egy ilyen rangon aluli szörnyszülött a látóhatáron, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk, hogy megelőzzük! Ennek érdekében minél közelebbről kövessük a kiszemelt áldozatot, hátha lemegy az útról félelmében, vagy egyszerűen szertefoszlik a semmiben. Ha ez a taktika mégsem vezetne eredményre, még akkor is előzzük meg, ha kisebb balesetveszélyt okozunk, ugyanis ebben az esetben a törvény mentesít bennünket, hiszen nagyobb kárt előzzünk meg azzal, hogy nem hányjuk le a szélvédőnket az undortól, és nem visszük az egész családunkat az út menti árokba meghalni. Ha már mi megyünk elől, lassíthatunk kényelmes tempóra, de legyünk résen, mert ezek a mocskok képesek visszaelőzni. Ezt semmiféleképpen ne hagyjuk, intenzív gyorsítással mutassuk meg a mellénk érőnek, ki az igényes az úton!

Ezúton szeretném felhívni a törvényhozók figyelmét arra, hogy Magyarországon az elmúlt évek nyugalma után hihetetlen mértékben fokozódott a vészhelyzet! Mint ahogy azt a legfrissebb statisztika tudatta velünk, a legtöbb eladott új autó Suzuki!

Mondjuk ezen nem is lehet csodálkozni egy ilyen helyen, ahol a legnézettebb televízió műsor valamiféle valóságshow, az emberek diszkontokban vásárolnak, és olyan pártokra szavaznak, amire nem kellene, aztán meg itt van a kisebbség is, hogy mást már ne is mondjak. Bár, ha jól belegondolok, lehet, ez is a migránsok miatt van. Ez jól illeszkedik a Soros tervbe. Minden migránsnak vesznek egy ilyen fostaligát, aztán ha már Németországban vannak eldobják... Ja, csak így lehet.

Azért, szerintem nem ártana elgondolkodni a jogalkotóknak azon, hogy olcsóbb autót egyáltalán ne lehessen forgalmazni hazánkban! Úgy gondolom, hogy a közlekedési kultúrának, és az utcaképnek is jót tenne, ha csak az igényesek közlekedhetnének. 

Amennyiben ezt sikerülne elérni, lennének még további ötleteim is, de nem szeretném ellőni az összes muníciómat egyszerre, legyen elég annyi, hogy eléggé idegesítenek az igénytelen szomszédok, nem szerencsés az ilyetén keveredés.

Tisztelettel: Gróf Kovács Tájszon

 

 

3 komment
Címkék: igényesség

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszni.blog.hu/api/trackback/id/tr8713543915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robijoe 2018.03.16. 09:21:25

Az aláírás nagyon üt :-)
Nem tom mire volt ez reakció, de aki azt mondja, hogy a Suzuki szar vagy igénytelen, az hülye...
Megbízható autó a- b -be.
Ja, tényleg igénytelen, mert szinte mindent kibír, persze azért ápolni is illik.

Car Mandiner · http://kaszni.blog.hu/ 2018.03.16. 09:45:22

@robijoe: van autó rasszizmus is, de minél olcsóbb az az autó, annál kevesebb az esélye, hogy egy kisebb maffia család ugorjon ki belőle, ha szívatják, így a Suzuki- t biztonságosabb utálni.

Lord Lakatos Leonidász
süti beállítások módosítása